Gipsas, III klasė Eco Stone 5 kg. geltona
- Prekės kodas 2782
- Prekės kodas 2782
- Prekių ženklai Ehd / Siladent
- Prieinamumas: 6
-
+vat (23%)
7.40€ bruto su mokesčiais
- Protezavimas
- čigonė
- 3 klasė
- Gipsas, III klasė Eco Stone 5 kg. geltona
- Prekės kodas 2782
- Prekės kodas 2782
Šalis
Pristatymo būdai
![]() |
GLS siuntimas (Lithuania)Pristatymo laikas yra maždaug (2) dienų nuo išsiuntimo. Pateikite užsakymą iki 14:30 PM , kad pristatytumėte šiandien. |
12.42€ bruto su mokesčiais |
- Protezavimas
- čigonė
- 3 klasė
- Gipsas, III klasė Eco Stone 5 kg. geltona
- Prekės kodas 2782
- Prekės kodas 2782
Gipsas, III klasė Eco Stone 5 kg. geltona
Gipsas, III klasė Eco Stone 5 kg. geltonas Kietas sintetinis tinkas, 3 tipo, aukštos kokybės, skirtas liejimo darbams dalinių protezų technika, skeleto protezai ir ortodontiniai aparatai Atitinka ISO 6873-3 reikalavimus. Patvirtinimo sertifikatas Nr. IL-5629 / MS.
Gipso III klasės Eco Stone suteikia:
- didelio patvarumo modelių gavimas,
- minimalus vienodas plėtimosi koeficientas,
- pastovus kokybės lygis.
Fizinės savybės:
- Kietėjimo laikas: apie 10 minučių.
- Atsparumas gniuždymui po 1 h: daugiau nei 20 N/kv.Mm.
- Kietumas po 24 valandų virš 80 N / kv.mm
- Linijinis plėtimasis po 2 valandų : mažiau nei 0,14 %
Taikymo būdas:
Maišymo santykis
Gipsas 100 g: 30 ml Vanduo: gipsas 0,3 ml / g Darbinė temperatūra apie 23 laipsniai. C Greitai, ne daugiau kaip per 10 sek. supilkite gipsą į vandenį aukščiau nurodytomis proporcijomis ir palaukite 20 sekundžių. kol vanduo susigers gipso. Mechaninis maišymas: 30 sek. Rankinis maišymas: 60 sek.
Per šį laiką gipsas pasiekia optimalią konsistenciją, skirtą pilti į modelių formas ant kratytuvo. Kratymo laikas: apie 6 min.. Po šio laiko nustokite kratyti, kad nesutriktumėte kristalizacijos eigos.
Sandėliavimas:
Mažiausiai 12 mėnesių sandarioje, drėgmei nepralaidžioje pakuotėje.
Paketas:
5 kg.
- Protezavimas
- čigonė
- 3 klasė
- Gipsas, III klasė Eco Stone 5 kg. geltona
- Prekės kodas 2782
- Prekės kodas 2782
paskutinis aktualizavimas : 2023-02-04 19:03:52